В Сумах 14 лютого на перехресті Прокоф’єва та Зеленко сталас

О проблемах на дорогах: ДТП и т.д. и т.п.

В Сумах 14 лютого на перехресті Прокоф’єва та Зеленко сталас

Сообщение admin » 16.02.2016 13:24

Сумчани ледь не розірвали водія, що збив дівчину. 14 лютого на перехресті Прокоф’єва та Зеленко сталася ДТП. Про це у мережі Фейсбук повідомив один з громадських активістів. Очевидці події коментують: “Мерседес” врізався в жінку прямо на тротуарі, так, що колеса автівки відірвалися від землі. Крім того, свідки переконують, водій ледь тримався на ногах, очевидно був “під градусом”. Від самосуду очевидців його врятував лише наряд поліції. У разі, якщо експертиза це підтвердить, водію загрожує обмеження волі, строком до 3 років.

Джерело: СТС

Последний раз редактировалось admin 16.02.2016 13:58, всего редактировалось 1 раз.
Причина: Редактировать
"Я не согласен ни с одним вашим словом, но я готов умереть за ваше право это говорить" (с) Вольтер
admin
Администратор

Сообщeния: 1648
Благодарил (а): 1 раз.

Re: В Сумах 14 лютого на перехресті Прокоф’єва та Зеленко ст

Сообщение dimon85 » 18.02.2016 13:32

admin писал(а):Від самосуду очевидців його врятував лише наряд поліції. У разі, якщо експертиза це підтвердить, водію загрожує обмеження волі, строком до 3 років.

Я понимаю, что имелось ввиду именно алкогольное опьянение, но написано почему-то так

За это сообщение автора dimon85 поблагодарил:
dl
Рейтинг: 6.25%
dimon85

Сообщeния: 1169
Автомобиль: KIA SPORTAGE 2.0 AWD
Благодарил (а): 141 раз.

Вернуться в Дорожные проблемы