Екс-міністр Польщі, звільнений за дорогий годинник, очолив "

Общие автомобильные темы

Екс-міністр Польщі, звільнений за дорогий годинник, очолив "

Сообщение hostmit » 19.10.2016 15:33

Колишній міністр транспорту і водного господарства Польщі Славомір Новак став в.о. голови "Укравтодору".
Він виступив з презентацією плану своєї роботи під час засідання Кабміну у середу.
Зокрема, він пообіцяв домогтися реконструкції українських доріг та інфраструктури, для чого буде запрошувати, у тому числі, міжнародні компанії. Також він має намір представити план реконструкції доріг на наступні п'ять років.
"Відчуваю себе трохи фахівцем в цій області і думаю, що мій досвід і вміння допоможуть у будівництві продуманої інфраструктури разом з вами", – сказав він.
"Зауважу нескромно, що в тому цивілізаційному стрибку, який зробила Польща за останні роки, є і моя заслуга", – додав він.
За словами Новака, вплив на його рішення погодитися на роботу в Україні, мав польський герой Яцек Куронь, який народився у Львові і рівно 15 років тому – 19 жовтня 2001 року сказав, що без незалежної України не буде незалежної Польщі без незалежної Польщі не буде незалежної України.
"Я вірю в це. Його особистість вплинула на моє рішення і бажання служити Україні", – запевнив він.
Новак вважає, що він і інші міністри будуть "атаковані популістами і націоналістами", але його це не бентежить.
Як відомо, у листопаді 2013 року Новак був змушений піти у відставку після того, як не задекларував годинник Ulysse Nardin за 5,5 тисяч доларів.

Взято тут, тыц http://www.pravda.com.ua/news/2016/10/19/7124137/

Это как так то??? Чувак политический труп в ЕВРОПЕЙСКОЙ ПОЛЬШЕ, и его нате здрасьте, кабмин (люди Пороха) тянут к нам в насквозь коррумпированный укравтодор, дороги чинить.
hostmit

Сообщeния: 870
Автомобиль: Renault Fluence dci
Благодарил (а): 125 раз.

Re: Екс-міністр Польщі, звільнений за дорогий годинник, очол

Сообщение TurboBond » 19.10.2016 15:47

Тю... :46 Та не такий вже в нього й дорогий годинник, особливо у порівнянні з його "папєрєдніками". :6 От і вирішили: Чєсна людина. Нада брать... :23
Всё будет allroad!
TurboBond
Шкодавод
Шкодавод

Сообщeния: 460
Автомобиль: AUDI A4 allroad 2.0T
Благодарил (а): 116 раз.

Re: Екс-міністр Польщі, звільнений за дорогий годинник, очол

Сообщение vadimair » 19.10.2016 16:08

Если этот "трохи фахівець" в Польше смог только на дорогие часы заработать, то в Украине он развернется по полной...
Люди не делятся на национальности, партии, фракции и религии. Люди делятся на умных и дураков, а вот дураки делятся на национальности, партии, фракции и религии.
vadimair

Сообщeния: 3358
Автомобиль: FF II
Благодарил (а): 777 раз.

Вернуться в Auto.Sumy.UA