Замовити тканини

Здесь можно размещать объявления рекламного характера. Объявления коммерческих структур ТОЛЬКО ТУТ.
Темы с последним ответом старше 60 дней и последним просмотром старше 30 дней - удаляются автоматически.
Правила форума
Здесь можно размещать объявления рекламного характера. Объявления коммерческих структур ТОЛЬКО ТУТ.
Темы с последним ответом старше 60 дней и последним просмотром старше 30 дней - удаляются автоматически.

Замовити тканини

Сообщение Сармат » 15.10.2024 16:48

Всім привіт! Чи може хтось підказати, де замовити тканину? Донька хоче вчитися шити. Я ніяк не можу знайти хороший сайт для замовлення тканин. Спасибі за будь-яку допомогу!
Сармат

Сообщeния: 14
Автомобиль: Ниссан
Благодарил (а): 0 раз.

Re: Замовити тканини

Сообщение Миндалько » 15.10.2024 16:50

Без проблем допоможу. Інтернет-магазин Текстиль Контакт https://tk.ua/ua/ це те, що тобі потрібно! Вибір там просто неймовірний. Коли обираєш тканину, звертай увагу на її щільність. Я якось купила легку бавовну для літніх сарафанів, і це був вдалий вибір. Вона дихаюча і комфортна! Пам’ятай, що колір та текстура впливають на загальний вигляд — я часто обираю тканини з принтами, адже вони завжди додають родзинки. Обирай з душею, і все вийде!
Миндалько

Сообщeния: 16
Благодарил (а): 0 раз.

Вернуться в Реклама