Спортивний костюм для чоловіків

Здесь можно размещать объявления рекламного характера. Объявления коммерческих структур ТОЛЬКО ТУТ.
Темы с последним ответом старше 60 дней и последним просмотром старше 30 дней - удаляются автоматически.
Правила форума
Здесь можно размещать объявления рекламного характера. Объявления коммерческих структур ТОЛЬКО ТУТ.
Темы с последним ответом старше 60 дней и последним просмотром старше 30 дней - удаляются автоматически.

Спортивний костюм для чоловіків

Сообщение kelly » 04.05.2025 13:52

Часто в автівці по справах та по роботі, тому треба завжди бути в зручному одязі, тому хочу купити декілька спортивних костюмів. Чи можете підказати, де купуюєте (на яких сайтах) такі речі? Мені треба не дешеві, а якісні - хочу, щоб довго служили. За брендами не гонюсь, тому і розглядаю саме якісну річ. Дякую вам заздалегідь та рівних доріг
kelly

Сообщeния: 1
Автомобиль: SAAB
Благодарил (а): 0 раз.

Re: Спортивний костюм для чоловіків

Сообщение Rukard » 04.05.2025 16:12

Я часто ношу саме такий одяг, бо в ному зручно.
Головне, обрати дійсно фірмові речі https://rozetka.com.ua/ua/mugskie-sport ... /c4637871/ , бо інакше носити буде дуже некомфортно - у поганій тканині впріваєш, вона незручна, понано виглядає.
Дійсно якісні речі можна носити довго і вони будуть завжди, як нові.
Rukard

Сообщeния: 5
Автомобиль: Mazda

Re: Спортивний костюм для чоловіків

Сообщение grofotty » 04.05.2025 19:30

Давно вже в Розетці ничого не купляю - 100500 всіяких лівих маркетплейсів не зрозумілої якості обслуговування з сумнівними відгуками. Вибираю перевірені інтернет магазини по типу Shopt.com.ua. В них досить стриманий асортимент, але реально чудова якість чоловічого одягу, тому що працюють виключно з топовими поставниками з України. Саме спортивні костюми для чоловіків можно придбати в окремій категорії https://shopt.com.ua/men/suits/sports/ та носити їх не один сезон. Знаю, про що кажу, тому що купляв у них 3 костюми до цього повідомлення (а я працюю в таксі кожного дня, та комфортна тканина - це саме те, що треба). До речі, цей магазин пропонує і оптові продажі, тому можно так зменшити витрати, купуючи декілька товарів одразу. Не пошкодуєте, якщо тут купите
grofotty

Сообщeния: 1
Автомобиль: KIA Soul

Вернуться в Реклама