оба и гаец и пацики из Киева
судя по ч.4 какие-то мажоры (таких машин всего 20 в Украине)
вся информация о автомобильной жизни Сумщины - изменения в ПДД, заправки, СТО, магазины, ДТП, автосалоны, отзывы, мероприятия, общение
за меня ответилиandy писал(а):оба и гаец и пацики
(c)Колишній Одеський ДАІшник Олександр Швець збирається оскаржувати своє звільнення.
Про це він сказав в інтерв'ю "Сегодня", викладаючи свою версію інциденту.
"Сьогодні мене викликали до головного управління, де озвучили мені наказ про звільнення за статтею "за дискредитацію звання правоохоронця". Думаю, що я буду оскаржувати своє звільнення і добиватися відновлення на посаді", - сказав Швець.
Він стверджує, що його "просто спровокували два малолітніх провокатори".
"Той, хто зняв відеоролик, чудово підготувався до майбутнього скандалу - спочатку психологічно "розгойдав" мене, а потім перейшов на "національне" питання", - сказав Швець, додавши, що сказане ним про українську мову - "велика дурість".
Колишній ДАІшник зазначив, що не знав, що його знімають на камеру.
"Ролик переглянув тільки тоді, коли він з'явився в Ютюбі. Ролик майстерно змонтований - хлопці явно шукали міліцію, щоб влаштувати провокацію. З самого початку розмови було зрозуміло, що хлопці намагаються поскандалити і причепитися до нас будь-якими способами", - заявив він.
Швець також вважає, що його слова про "телячу мову" вирвані з контексту.
"Ця фраза вирвалася в мене в момент апогею скандалу. Якби мене не довели до сказу, я б ніколи цього не сказав - я чудово знаю, що можна говорити на службі, а чого не можна", - сказав він.
"До речі, сам хлопець говорив чистою російською, матюкався теж "на великом и могучем". Його мат і образи на нашу адресу в ролик не увійшли - хлопець вимикав відеозапис в такі хвилини. Українською він сам говорив з труднощами, розмова про неповагу до української мови тривала всього декілька хвилин, після чого він знову заговорив по-російськи", - додав Швець.
dl писал(а):Якби мене не довели до сказу, я б ніколи цього не сказав
ЗУ про держ службу
Стаття 3. Основні принципи державної служби
Державна служба грунтується на таких основних принципах:
служіння народу України;
демократизму і законності;
гуманізму і соціальної справедливості;
пріоритету прав людини і громадянина;
професіоналізму, компетентності, ініціативності, чесності, відданості справі;
персональної відповідальності за виконання службових обов'язків і дисципліни;
дотримання прав та законних інтересів органів місцевого і регіонального самоврядування;
дотримання прав підприємств, установ і організацій, об'єднань громадян.
Стаття 5. Етика поведінки державного службовця
Державний службовець повинен:
сумлінно виконувати свої службові обов'язки;
шанобливо ставитися до громадян, керівників і співробітників, дотримуватися високої культури спілкування;
не допускати дій і вчинків, які можуть зашкодити інтересам державної служби чи негативно вплинути на репутацію державного
службовця.
Стаття 5. Діяльність міліції та права громадян
....
Міліція поважає гідність особи і виявляє до неї гуманне ставлення, захищає права людини незалежно від її соціального
походження, майнового та іншого стану, расової та національної належності, громадянства, віку, мови та освіти, ставлення до
релігії, статі, політичних та інших переконань. При звертанні до громадянина працівник міліції зобов'язаний назвати своє прізвище,
звання та пред'явити на його вимогу службове посвідчення. У взаємовідносинах з громадянами працівник міліції повинен виявляти
високу культуру і такт.
Pablo писал(а):Сподобалася "теляча мова"? Нате вам "свинячу мову" - відео з Донецької області.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0