Administrator писал(а):.....
я выкладывал где-то ресурс МТБУ по проверке подлинности полисов ОСАГО.
там есть маленькие бзики по интерфейсу и удобству (мы с Сэмом "пробивали" пару полисов) при этом вцелом очень полезный ресурс
вся информация о автомобильной жизни Сумщины - изменения в ПДД, заправки, СТО, магазины, ДТП, автосалоны, отзывы, мероприятия, общение
Administrator писал(а):.....
sonyahr писал(а):я выкладывал где-то ресурс МТБУ по проверке подлинности полисов ОСАГО.
kashtan писал(а):ВО! Наконец-то дождались, шо страхуется таки ответственность на конкретном автомобиле и ОСАГО можно продавать вместе с авто. я так понимаю, теперича не надо переоформлять страховку в случае покупки авто с незаконченной страховкой ОСАГО.
Осенний писал(а):kashtan писал(а):ВО! Наконец-то дождались, шо страхуется таки ответственность на конкретном автомобиле и ОСАГО можно продавать вместе с авто. я так понимаю, теперича не надо переоформлять страховку в случае покупки авто с незаконченной страховкой ОСАГО.
Если при продаже авто меняется номерной знак, то нужно покупать новую ОСАГО
Осенний писал(а):Если при продаже авто меняется номерной знак, то нужно покупать новую ОСАГО
Стаття 18. Дострокове припинення договору страхування з ініціативи страхувальника
18.1. Дія договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності може бути достроково припинена:
18.1.1. за письмовою вимогою страхувальника, про що він зобов'язаний повідомити страховика не пізніше ніж за 30 днів до
дати припинення дії договору страхування та надати оригінал поліса страховику;
18.1.2. у разі виходу транспортного засобу з володіння страхувальника проти його волі або знищення транспортного засобу;
18.1.3. з інших підстав, передбачених законом.
....
18.2. У разі дострокового припинення договору обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності страховик вилучає
страховий поліс та анулює його і за умови відсутності виплат страхового відшкодування за цим договором повертає страхувальнику
частку страхового платежу, яка обчислюється пропорційно до періоду страхування, що залишився до закінчення строку дії договору, з
утриманням, у передбачених законом випадках, понесених витрат на ведення справи, але не більше 20 відсотків цієї частки.
Стаття 20-1. Чинність договору страхування у разі зміни власника забезпеченого транспортного засобу
20-1.1. У разі зміни власника забезпеченого транспортного засобу договір страхування зберігає чинність до закінчення строку
його дії.
20-1.2. У разі відчуження забезпеченого транспортного засобу права та обов’язки страхувальника переходять до особи, яка
прийняла такий транспортний засіб у свою власність.
20-1.3. У разі смерті страхувальника - фізичної особи його права та обов’язки за договором страхування переходять до осіб,
які одержали забезпечений транспортний засіб у спадщину.
{ Закон доповнено статтею 20-1 згідно із Законом N 5090-VI ( 5090-17 ) від 05.07.2012 }
2. Норми цього Закону не застосовуються до договорів обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, укладених до набрання чинності цим Законом.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0